ArticoleLiga 2

Dominația lui Cluj Bruj continuă în Liga a II-a Seria 2! Liderul a zdrobit-o pe Lamotești Lions în derby-ul etapei

Cluj Bruj, liderul Ligii a II-a Seria 2, a zdrobit-o pe Lamotești Lions în derby-ul etapei a șasea și continuă să domine clasamentul, cu punctaj maxim.

În primul meci al serii de marți disputat pe terenul de la Intrarea Vrabiei, Cluj Bruj a trecut la scor de tenis de ocupanta poziției a treia a podiumului, 6-1, după ce la pauză a condus cu 2-0.

Forța de grup a celor de la Cluj Bruj și-a spus din plin cuvântul în această partidă, iar cea mai bună dovadă în acest sens stă faptul că cele șase goluri au fost marcate de nu mai puțin de cinci jucători.

Radu Florinei, Aivănoaiei Mihai, Radu Paul și Mihai Lucian au punctat câte o dată pentru liderul Ligii a II-a Seria 2, în timp ce Păun Cristian a ieșit în evidență cu o dublă.

De partea cealaltă, onoarea lui Lamotești Lions, care spera să egaleze liderul la puncte după această etapă, a fost salvată de golul înscris în repriza secundă de Sfetcu Răzvan.

În urma acestui rezultat, Cluj Bruj se desprinde în fruntea Ligii a II-a Seria 2, cu 18 puncte după 6 etape, în timp ce Lamotești Lions rămâne pe 3, cu 12 puncte.

Articole similare

Close