Articole

Performanță colosală! Liverpool învinge campioana Berceni și câștigă Cupa Ligii

Performanță uriașă reușită joi seară de Liverpool Team! Formația care a evoluat în acest sezon în Liga Secundă a învins-o pe campioana FC Berceni în finala Cupei Ligii și a câștigat primul ei trofeu în Liga Prieteniei.

Cu 3-1 s-au impus „Cormoranii” în finala disputată pe arena de la Intrarea Vrabiei, după ce la pauză scorul a fost egal, 0-0.

Așa cum era de așteptat, dată fiind valoarea celor două loturi, debutul disputei dintre Liverpool și Berceni a fost unul extrem de echilibrat, în care cele două echipe s-au tatonat și au fost preocupate mai degrabă să nu primească gol decât să marcheze.

Acțiunile de atac au fost bine gestionate de cele două defensive, iar când fundașii au fost depășiti cei doi portari și-au făcut datoria și au închis buturile.

Echilibrul s-a rupt în repriza a doua, când Liverpool Team, echipa care a forțat mai mult în atac, a reușit să deschidă scorul. Răzvan Radu a insistat la o minge ce părea pierdută, a recuperat-o la colțul terenului și l-a angajat excelent în fața porții pe Vincente Toma, care a începlinit o simplă formalitate și a împins balonul în poartă.

FC Berceni a acuzat șocul și, la scurt timp, a mai primit un gol. Golgheterul „Cormoranilor”, Robu Alin, a învins defensiva adversă și a dus scorul la 2-0 pentru Liverpool, care la acest scor lua o opțiune serioasă pentru câștigarea finalei.

Campioana Ligii Prieteniei nu a depus armele și, cu trei minute înainte de ultimul fluier, a marcat pentru 2-1 și pentru un final incendiar de meci.

Liverpool Team a dat însă dovadă de maturitate și nu le-a mai permis adversarilor să își creeze ocazii în ultimele minute. Ba mai mult, la ultima fază a finalei, Gheorghe Laurențiu a marcat pentru 3-1 și a declanșat petrecerea în tabăra „Cormoranilor”, care, după ce și-au câștigat seria și au promovat de pe primul loc, termină un sezon perfect cu adjudecarea Cupei Ligii.

Articole similare

Close