ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

GATA DANIEL FACE LUMINA IN JOCUL CELOR DE LA SALAJ BOYS, VICTORIE CU 6-4 IMPOTRIVA LOCULUI 7, ARMATA SALVARII!

Liderul, Salaj Boys, a intalnit in etapa cu numarul 18 a Ligii Prieteniei (Liga 1), formatia Armata Salvarii. Forma aratata de lider, cu doar o infrangere in 17 partide, nu a lasat loc de interpretari in legatura cu favorita acestei confruntari. Insa cine se uita in statistici vedea ca nici forma baietilor de la Armata Salvarii nu era una de neglijat.

In prima repriza, puteam sa fim tentati sa credem, mai ales dupa bara din debutul partidei a numarului 10 de la Salaj Boys, fundasul Grigore Cristian, ca liderul va avea un meci usor. In prima repriza lucrurile nu au stat deloc asa. Deschiderea de scor a venit in minutul 2 din sutul lui Mihai Alecsandru de la Salaj Boys, cu un sut de la mare distanta. Golul prea rapid a adormit putin liderul, acestia fiind naivi in defensiva in minutele 3 si 5, la golurile lui Barbu Radu, respectiv Tunaru Adrian, ultimul dupa o gafa a defensivei celor de la Salaj Boys, cu o greseala elementara din postura de ultim aparator.

O repriza in care jocul de echipa si asezarea in teren a celor de la Armata Salvarii a batut superioaritatea neta a jucatorilor, luati om cu om, a celor de la Salaj Boys. Insa unul din momentele cheie a venit exact inainte de fluierul final al primei reprize, atunci cand Gata Daniel a adus egalarea pe tabela. O repriza in care evidentiem numarul 11 de la Armata Salvarii, Tunaru Adrian si de partea cealalta un joc incantator, poate nu eficient dar incantator, al lui Gata Daniel de la Salaj Boys.

In repriza secunda baietii in negru si-au amintit de ce sunt pe locul 1 in Liga 1 si au practicat jocul asteptat de multi. O repriza in care ocaziile celor de la Armata Salvarii au fost putine, iar jocul liderului mult mai concret. Golul de 3-2 a venit pe o greseala a portarului celor de la Armata Salvarii, in minutul 23, iar in minutul 31 era 4-2, prin golul 2 marcat de Gata. Minutul 32 vine cu o urma de speranta pentru formatia de pe locul 7, prin golul de 4-3, insa Salaj Boys nu a oprit motoarele si a marcat inca doua goluri, in minutele 35 si 36, ambele ale aceluiasi Gata Daniel, ajuns la cifra 4 in acest meci. Cu 3 minute inainte de fluierul final, Armata Salvarii a inscris un gol care a aratat mai bine diferenta dintre cele doua formatii, diferenta de 3 goluri afisata pana in acel moment fiind una mai mare decat o arata jocul din teren.

3 puncte obtinute in repriza secunda de liderul Ligii 1, insa 3 puncte meritate in cele din urma. Hooligans este imediat in urma acestora, iar orice pas gresit poate insemna pierderea fotoliului de lider.

Articole similare

Close