Articole

Liga II Seria 2: Sfarsit de sezon

Editia aceasta din seria a doua a ligii secunde a luat sfarsit in seara 19 august cand am aflat ultima echipa promovata in Liga I. Capul de afis al seriei a fost tinut de baietii de la Kinderpedia, echipa ce nu a pierdut nicio partida si a inregistrat un singur rezultat de egalitate. Desi au avut un start mai greu de campionat, baietii de la Kinderpedia au terminat seria cu un meci castigat la 21 de goluri diferenta, demonstrand ce poate face un grup unit format din jucatori care chiar stiu fotbal si au aratat-o in teren.

Locul secund a fost ocupat de FC DR, echipa ce a inregistrat 2 infrangeri si care se afla inca in lupta pentru cupa, eliminand in sferturi, cu greu, chiar pe Kinderpedia. Locul 3, ultimul ce permite promovarea, a fost obtinut de baietii de la Inter Bucharest II, ultimul meci fiind un derby al promovarii impotriva celor de la FC Padurarii, derby castigat cu scorul de 10-7.

Cat despre marcatori, remarcatul acestei editii este actualul jucator de la castigatoarea seriei Puiu Mihai, fost fotbalist la Gloria Buzau in Liga I. Jucator ce si-a aratat forta de joc in ultimul meci, meci in care a punctat de 18 ori. Cel de-al doilea marcator al seriei este Ion Gabriel, jucatorul de la Inter Bucharest 2 care a facut posibila promovarea pentru echipa lui prin suturile sale de exceptie si cele 21 de goluri. De remarcat ar fi si Dinu Marius, ocupantul pozitiei 3, jucator la echipa de pe locul 6: Magic Team, marcator a nu mai putin de 19 goluri.

Clasament Final – Liga II Seria 2:

PosEchipaMVEIGDGPGVPct

Primii 5 marcatori din serie:

Nume Echipa Goluri
PUIU MIHAI KINDERPEDIA 32
ION GABRIEL INTER BUCHAREST 2 21
DINU MARIUS MAGIC TEAM 19
PIVNICERU RAZVAN PORTOCALA MECANICA 17
SOSCZ DAN FC PADURARII 17

Articole similare

Close