ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: ADSA-Restart Barou a condus-o la pauză pe Olimpique Otopeni, dar ratat victoria pe final

Cu doar un punct obținut în primele 6 runde ale Ligii I Est, ADSA-Restart Barou a primit vineri seara replica celor de la Olimpique Otopeni, care acumulaseră 7 puncte până la această dispută.

Dornici să reușească prima victorie a sezonului, avocații au început mai bine meciul de pe terenul de la Plazza și au izbutit să-și adjudece prima repriză cu 1-0, grație reușitei semnate de George Gigiu în minutul 15.

Cei de la Olimpique Otopeni nu s-au resemnat, iar după pauză au forțat egalarea, pe care au și reușit-o, la jumătatea reprizei secunde, când Barcanescu Petrică a punctat pentru 1-1.

Pe final de meci, ambele formații au forțat și au încercat să dea lovitura decisivă pentru a-și adjudeca cele 3 puncte puse în joc, însă cele două defensive au funcționat perfect și disputa s-a încheiat nedecis, scor 1-1.

În urma acestui rezultat, ADSA-Restart Barou face două puncte și ocupă poziția a 12-a în ierarhia Ligii I Est, în timp ce Olimpique Otopeni acumulează 8 puncte și este pe poziția a noua a clasamentului.

Articole similare

Close