ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II-a Sud: Liderul FC PTM a trecut și de Alb Negru și se pregătește pentru duelurile din Liga I

Liderul Ligii a II-a Sud, FC PTM, a intrat miercuri seară în arenă pentru a evolua în etapa a 12-a a campionatului.

Pe terenul de la Intrarea Vrabiei, FC PTM a primit replica echipei mixte Alb Negru, care a avut o evoluție demnă de toată lauda în fața liderului invincibil al clasamentului.

FC PTM a început mai bine meciul și a deschis scorul în minutul 5, prin Baicu Cristian, pentru ca un minut mai târziu Răduță Cristian să dubleze avantajul echipei sale.

Avantajul de două goluri al liderului ierarhiei nu a durat decât câteva secunde, pentru că Smărăndoiu Adrian a redus din diferență pentru Alb Negru, moment din care echilibrul s-a rupt pe tabelă, iar până la pauză FC PTM a mai punctat de 3 ori, prin Răpanu Claudiu (2) și Răduță Cristian.

Același Smărăndoiu Adrian a făcut dubla pentru Alb Negru pe final de repriză, astfel că FC PTM intrat la cabine cu avantaj de 3 goluri, scor 5-2.

Partea secundă a fost mai echilibrată decât runda inaugurală, însă tot cei de la FC PTM au fost cei care și-au adjudecat repriză, cu 3-2, grație reușitelor semnate de Chiru Claudiu și aceiași Răduță Cristian și Răpanu Claudiu, ultimii doi autori ai câte unui hat-trick.

Golurile marcate de Alb Negru în mitanul secund au purtat semnăturile lui Cergan Linda și Amer Kaddaj.

În urma acestui nou succes cu scorul final de 8-4, FC PTM își menține invincibilitatea în Liga a II-a Sud, pe care o domină copios, cu 30 de puncte din tot atâtea posibilie, și se pregătește deja de duelurile tari care o așteaptă în Liga I Sud.

De partea cealaltă, în ciuda evoluției lăudabile din acest joc, Alb Negru rămâne cu 3 puncte și ocupă poziția a șaptea a ierarhiei.

Articole similare

Close