ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OFF. Cu tripla lui Vlad Florentin, Ambianța Steaua învinge FC Diham Boys!

Ambianța Steaua, locul 4 în Play-Off, a întâlnit marți seara, ocupanta locului 5, Diham Boys. Cu toate că era un meci între două vecine de clasament, distanța dintre cele două formații era destul de mare, 14 puncte. Gazdele încă păstrau șanse să mai urce în clasament, iar acest lucru a contat și în acest meci.

Oaspeții au reușit o deschidere de scor rapidă, prin George Mița în minutul 2, însă s-au văzut imediat egalați de Ambianța Steaua, la un minut distanța, gol semnat Zamfir Marian. Un start fulger de meci, cu promisiunea unei dispute cu garda jos. Favoriții acestui meci, băieții de la Ambianța, au reușit să intre în avantaj în minutul 9, prin reușita lui Vlad Florentin, iar în minutul 15, același jucător a făcut dubla și a dus scorul la 3-1. Cu un minut rămas din prima repriză, Diham Boys a reușit să reducă din diferență, iar in aceste conditii, la 3-2 situația pentru a doua repriza rămânea nedecisă.

Se pare că pauza a fost mai benefică pentru gazde, deoarece a două repriză le-a aparținut în totalitate. Diham Boys nu a reușit să mai puncteze, în timp ce Ambianța Steaua a înscris de încă 4 ori, pentru o victorie clară. Stronschi Rafael a dus scorul la 4-2, în minutul 32. Zamfir Marian și-a trecut și el în cont dublă, în minutul 36, 5-2. În minutele 39 și 40, Ivașcu Claudiu, respectiv Vlad Florentin, ultimul cu o triplă, au dus scorul la 7-2. Diham Boys nu a avut replică în repriza secundă, o repriză în care gazdele și-au impus jocul și au reușit să fructifice multe ocazii avute. Ambianța Steaua rămâne la 3 puncte de Bella Venezia, cu omul acestui meci, Vlad Florentin.

Articole similare

Close