ArticoleCupa Ligii

F.C. Brancoveanu termina cu punctaj maxim Grupa I, victorie si in ultimul meci al grupei cu United Team, scor 7-3!

In Cupa Ligii am avut duelul de la ora 20:00, intre F.C. Brancoveanu si United Team, duel din Grupa I. F.C. Brancoveanu era deja calificata in fazele superioare ale competitiei, in timp ce United Team era la meciul de debut in aceasta grupa. Meciul a avut loc pe terenul din intrarea vrabiei nr.22.

Chiar daca era deja calificata in fazele superioare ale competitiei, F.C. Brancoveanu a jucat si acest meci la victorie, una concludenta de altfel. Era deja 1-0 pentru ei in minutul 2, atunci cand Mehmet Cetin inscrie primul gol al partidei. In minutul 6, Tudorache George face 2-0 pentru F.C. Brancoveanu. Doar un minut mai tarziu era deja 3-0 prin reusita lui Minac Dan, jocul aratand o echipa a baietilor din Brancoveanu, dornica de victorie si in pofta de fotbal. In minutul 15, scorul se face 4-0 la golul marcat de Tudorache George, jucator ajuns la doua reusite in aceasta partida. Inaintea fluierului pauzei, United Team are o tresarire de orgoliu si marcheaza un gol prin Dragos Dragutescu in minutul 19, 4-1 avand sa fie scorul primul act.

In repriza secunda Tudorache George realizeaza hattrick-ul, in minutul 25, 5-1 pentru F.C. Brancoveanu, cu o evolutie excelenta a acestui jucator. Mehmet Denis duce scorul la 6-1 in minutul 28 iar in minutul 32 era 7-1 prin reusita lui Mehmet Cetin. La acest scor F.C. Brancoveanu scade putin din turatie, problema invingatorului nu se mai punea si……United Team marcheaza de doua ori, prin Necsulescu Gabi in minutul 35, respectiv Dragos Dragutescu in minutul 38. Scor final F.C. Brancoveanu 7 – United Team 3 si baietii din Brancoveanu termina Grupa I cu maxim de puncte, 9.

Articole similare

Close