ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Retrospectiva săptămânii în Liga I Sud: Vezi cele mai importante evenimente din play-off și play-out

Săptămâna 19-23 iunie ne-a adus meciurile etapei a treia din cadrul play-off-ului și al play-out-ului Ligii I Sud.

În play-off, marți seara, am avut clasicul Liverpool Team vs FC Berceni, două dintre formațiile care de sezoane bune se află în fruntea Ligii I Sud.

Derby-ul de pe terenul de la Plazza a fost unul disputat sub o admirabilă notă de respect și sportivitate, iar cei care au avut câștig de cauză au fost băieții din Berceni, care s-au impus cu 3-1 (1-1 la pauză), grație reușitelor semnate de Hotobocescu (2) și Vlădaru Alin, în vreme ce pentru „Cormorani” a punctat Robu Alin.

În urma acestui rezultat, cele două formații fac rocadă în clasamentul play-off-ului Ligii I Sud, FC Berceni urcând pe locul 3, cu 22 de puncte, iar Liverpool Team căzând pe poziția a patra, cu 19 puncte (vezi aici mai multe detalii despre meci).

În celălalt joc din play-off disputat în această etapă, ATVROM nu a avut milă de Ambianța Steaua, în poarta căreia a marcat la foc automat, pentru a se impune în final cu un incredibil 10-0.

Cu 4 goluri marcate, Drăguț Pandele a fost principalul vârf de lance din ofensiva învingătorilor, pentru care au mai punctat Ion Lucian (2), Dragoș Popescu, Eugen Popescu, Telea Alexandru și Dumitrache Ionuț.

Grație acestui succes la scor, ATVROM este principala favorită la cucerirea titlului de campioană a Ligii I Sud cu două etape înainte de finalul play-off-ului.

După disputarea a 3 etape din play-off, ATVROM este lider al clasamentului, cu 25 de puncte, la două lungimi în fața următoarei clasate, B&B.

De partea cealaltă, Ambianța Steaua ocupă poziția a șasea a ierarhiei play-off-ului Ligii I Sud, cu 12 puncte (vezi aici detalii despre acest meci).

Clasamentul la zi al play-off-ului Ligii I Sud poate fi consultat aici

Play-out-ul Ligii I Sud ne-a adus derby-ul dintre primele două clasate, Fair Play vs Chipita Stars.

Grație unei prime reprize excelente, adjudecate cu scorul de 3-1, băieții de la Chipita Stars s-au impus cu 3-2 și au urcat în fotoliul de lider al clasamentului.

Nițu Ciprian, Manolache Alexandru și Rupedeal Alexandru au marcat golurile învingătorilor din această dispută, în vreme ce reușitele învinșilor au fost semnate de Gheorghe Mădălin și Gheorghe Ștefan.

Tot în etapa a treia a play-out-ului, FC OSLM a trecut la scor de tenis, 6-3 (2-1 la pauză), de FC Colentina, prin dublele semnate de Desrobitu Răzvan și Isidor Mihai și golurile marcate de Niță Florin și Savu Alexandru.

În fine, SJCAM Romania nu a avut emoții în disputa cu Real Rapid București, pe care a condus-o cu 5-1 la pauză și în fața căreia s-a impus în final cu un categoric 8-3.

Botez Nicolae, cu un hat-trick, și Vilijanescu Rareș, cu o dublă, au fost principalele guri de tun ale câștigătorilor, pentru care au mai marcat Neagoe Raul, Andrei Turturea și Bondoc Marian.

Clasamentul la zi al play-out-ului Ligii I Sud poate fi consultat aici

Articole similare

Close