ArticoleArticole prima paginaBUCURESTIDeciziiDecizii asociatie

Rezultate surpriză în meciurile etapei 18 a Ligii Prieteniei-Timișoara.

Rezultate surpriză în meciurile etapei 18 a Ligii Prieteniei, la Timișoara.

FC Caprice continuă şirul victoriilor împotriva echipelor de pe locurile fruntaşe. Caprice se impune în faţa echipei Los Blancos cu scorul de 4 la 3 şi reuşeşte astfel să-şi adjudece a 2-a poziţie în clasament. Jivan Daian înscrie 3 goluri pentru Los Blancos, iar pentru FC Caprice marchează Coltiș Flavius, Liuba Constantin şi Davin Denis (2 goluri).

A doua etapă la rând fără victorie pentru echipa din fruntea clasamentului. Juventus termină la egalitate, cu scorul de 3 la 3, meciul cu Young Boys Peciu Nou după o a 2-a repriză controversată în care Juventus acumulează 6 faulturi iar Peciu primeşte penalty. Bogdan Teslariu şi Sporin Sinisa (2 goluri) au marcat pentru Peciu şi Bărbulescu Dorian, Mihart Răzvan, Moroșanu Jean au marcat câte un gol pentru Juventus.

De departe, surpriza etapei a fost furnizată de Eternă Speranţa care reuşeşte să se impună în faţa Neferprodului cu scorul de 7 la 4. După o primă repriză terminată la egalitate (2-2), Eterna Speranţa răstoarnă situaţia în favoare sa, marcând nu mai puţin de 5 goluri în poarta celor de la Neferprod. Marcatorii partidei au fost: Peța Iasmin (3 goluri), Staniculescu Raul (2 goluri), Ujescu Raul (2 goluri) pentru Eterna Speranţă și Asli Romeo (2 goluri), Sturza Claudiu, Ciortan Paul pentru Neferprod.

Partida dintre Young boys Peciu nou 2 şi PubG a adus multe goluri, 16 mai exact. Condusă în ambele reprize, Peciu 2 pierde în faţa celor de la PubG cu scorul de 6 la 10. Marcatorii celor două formaţii au fost: Schiopu Nicolae, Lovaszi Adrian, Grubacki Iovan (2 goluri) şi Cristescu Marius (2 goluri) pentru Peciu 2; Popescu Radu (4 goluri), Dudea Giorgio (4 goluri) şi Feneșan Ion (2 goluri) pentru PubG.

 O partidă cu scor strâns a fost cea dintre Renegaţii şi Rudna în care Renegaţii câştigă cu 4 la 3, la diferenţă de un (auto)gol. Al Helou Antoniu, Popa Adrian şi Kovacs Emanuel au punctat fiecare câte un gol pentru Renegaţii, iar pentru Rudna au înscris: Gulan Mihai şi Radovan Alexander (2 goluri).

Ultimul meci al etapei 18 a fost disputat de Portocala Dilie şi FC SRS. Conduşi încă din prima repriză, “Portocalii” pierd meciul cu scorul de 3 la 4. Pentru FC. SRS au marcat: Iacob Florin (3 goluri) şi Balcan Alexandru, iar pentru Portocala Dilie înscriu: Andreica Cristian (2 goluri) şi Vasilache Ovidiu.

Clasamentul în urma acestei etape se prezintă astfel:

Timișoara

Meciurile etapei următoare:

Articole similare

Close