Articole

FC Arabs nu a avut emoții în duelul cu Vetlife, pe care l-a controlat de la cap la coadă

FC Arabs și Vetlife s-au întâlnit în ultimul duel al zilei de miercuri pe terenul din Agronomie. Arabs s-a impus fără emoții, scor 6-3 (4-1 la pauză), la capătul unei partide pe care a controlat-o în totalitate, dar în care și-a înscris două autogoluri.

Mohamed Sultan a făcut spectacol pentru Arabs, reușind să marcheze de patru ori. Mai întâi, a deschis scorul în minutul 4, pentru ca în minutele 16 și 17 să ducă scorul la 3-0.

Hosni Alnajar a fost demon și înger pe final de repriză pentru Arabs: Cu un minut înainte de pauză a înscris în propria poartă, după care, în minutul 20, a stabilit scorul manșei inaugurale, 4-1.

Tot el a fost protagonistul debutului reprizei secunde, înscriind în minutul 23 pentru 5-1. Ammar a greșit ținta în minutul 35, reducând din diferență cu al doilea autogol al serii pentru Arabs, după care Grecu Rafael a adus-o pe Vetlife la două goluri de adversară.

Ultimul cuvânt i-a aparținut însă aceluiași Mohamed Sultan, care în minutul 40 a stabilit scorul final, FC Arabs vs Vetlife 6-3.

După acest rezultat, FC Arabs ocupă locul 6 în Liga a II-a Seria 1, cu 30 de puncte, în timp ce Vetlife este pe 9, cu 26 de puncte.

Articole similare

Close