Articole

Lectie de fotbal predata de Hooligans celor de la Royal Eagles in Liga I, scor 15-2 si sansele la titlu raman in picioare pentru echipa victorioasa in acest duel!

Hooligans ocupa locul 6 in Liga I dar avea 2 meciuri mai putine decat liderul F.C. Bucuresti, meciuri pe care daca le castiga, o egala la puncte. Adversara ei de aseara, ocupanta locului 19, loc retrogradabil, echipa Royal Eagles. Hooligans pornea favorita certa in acest meci.

Atacantul celor de la Hooligans, Chircalan Marius deschide balul in acest meci, prin golul din minutul 5. Alexe Andrei si Albu Alexandru duc scorul la 3-0 in minutele 7 respectiv 8. Marius Constantin, mijlocasul celor de la Hooligans continua ploaia de goluri in minutul 10 si duce scorul la 4-0. Golgheterul echipei, Albu Alexandru face dubla in minutul 16 iar in ultima faza a primei reprize Royal Eagles marcheaza un gol prin Epure Cristian, scorul primului act fiind un categoric 5-1 pentru Hooligans.

In a doua repriza lucrurile aveau sa fie si mai rele pentru Royal Eagles, pentru ca baietii de la Hooligans accelereaza si mai mult in ofensiva iar acest lucru se va vedea pe tabela de marcaj. Puscasu Adrian isi trece si el numele pe lista marcatorilor, in minutul 25, iar in minutul 26, Albu Andrei duce scorul la 7-1. Marius Constantin face si el dubla in minutul 27, 8-1 pentru Hooligans. Royal Eagles nu poate sa opreasca echipa adversa iar aceasta mai marcheaza de 4 ori in minutele 29, 31, 32 si 34 prin Albu Andrei (2 goluri), marcator si el al unui hattrick, Ionita Florin respectiv Chircalan Marius, scorul dupa aceste goluri devenind 11-1. Dinescu Alexandru are o tresarire de orgoliu si inscrie pentru Royal Eagles in minutul 35 dar Hooligans mai are munitie si mai inscrie de 4 ori, scorul final fiind un senzational 15-2 pentru echipa ce aspira la titlu de campioana in Liga I.

Articole similare

Close