Articole

Progresul 1944 Spartac o spulberă pe Segula și amenință echipele de pe podium

Pe lângă FC Rahova, Liverpool Team și Metalplast, Liga a II-a Seria 2 propune o nouă candidată ce se înscrie cu șanse reale în lupta pentru promovarea în primul eșalon. Este vorba despre Progresul 1944 Spartac, care s-a apropiat la un singur punct de podium în urma victoriei obținute vineri, la Plazza, în detrimentul celor de la Segula, scor 8-1.

Progresul 1944 Spartac nu a avut nicio emoție în partida cu ocupanta locului 17, care nu acumulase decât 6 puncte în precedentele 10 etape, și a rezolvat repede soarta disputei, prin „dubla” reușită de Stanciu Marius în minutele 4 și 7 și golul lui Ilie Iulian din minutul 9.

La pauză a fost 4-0, scor stabilit de Dițu Marius în minutul 16.

Coman Răzvan a făcut 6-0 după reluare, marcând în minutele 22 și 25, pentru ca Marin Răzvan să ducă scorul la 7-0 pentru Progresul cu 11 minute înainte de final.

Segula a marcat golul de onoare în minutul 32, prin Udeanu Cristian, însă, ca și cum n-ar fi avut destule de pătimit în acest meci, băieții de la Segula și-au marcat și un autogol cu patru minute înainte de încheierea partidei, pentru un 8-1 ce nu mai are nevoie de niciun comentariu.

În urma acestei victorii, Progresul 1944 Spartac are 26 de puncte și s-a apropiat la un singur punct de podiumul Ligii a II-a Seria 2.

Articole similare

Close