ArticoleLiga 1

FC Berceni a trecut la limită de Metalplast în penultimul ei meci din actuala ediție a Ligii I Sud

Campioana din sezonul trecut al Ligii Prieteniei, FC Berceni, a primit marți seara, pe terenul din Ghencea, replica băieților de la Metalplast, echipă aflată la mijlocul clasamentului Ligii I Sud pe acest final de sezon.

În ciuda faptului că Metalplast era scăpată de griji pe final de campionat, iar FC Berceni avea nevoie disperată de victorie pentru a termina sezonul pe podium, disputa dintre cele două formații nu a fost deloc o formalitate pentru deținătoarea Supercupei, care a avut serios de tras în drumul către cele trei puncte.

Prima repriză a fost una care pe care, iar la cabine s-a intrat nedecis, cu scorul de 2-2.

Nici partea secundă nu a reprezentat, așa cum ne-am fi așteptat, un galop de sănătate al băieților din Berceni, care au reușit însă să-și adjudece repriza cu 2-1 și să se impună în final la limită, cu scorul de 4-3.

Silviu Radu și Romulus Ilie au reușit câte o dublă pentru FC Berceni, menținându-și astfel echipa în cursa pentru podiumul Ligii I Sud, în timp ce golurile prin care Metalplast i-a făcut zile fripte fostei campioane au fost înscrise de Constantin Dragoș (2) și Bocancea Sergiu.

Grație acestui succes muncit, FC Berceni acumula 37 de puncte și își consolida ultima treaptă a podiumului, cu un meci înainte de finalul campionatului.

De partea cealaltă, aflată la ultimul joc al sezonului, Metalplast a rămas cu 20 de puncte și a încheiat campionatul pe poziția a 10-a.

Articole similare

Close