Articole

Condusă la pauză, Real București a dat de pământ în repriza secundă cu Royal Eagles

Real București a reușit miercuri seară o revenire spectaculoasă în meciul din Liga I cu Royal Eagles. Condusă la pauză cu 1-2, Real București a reușit un adevărat galop de sănătate în partea secundă, pe care și-a adjudecat-o cu 6-1, pentru o victorie cu 7-3 la final.

Rusu George a deschis scorul pentru Royal Eagles în minutul 15, după care minutul 18 a venit cu două goluri, câte unul marcat de fiecare echipă, prin Bostan Marius, pentru Real București, și Chină Valentin, pentru Royal Eagles.

Același Bostan Marius a egalat la două minute de la reluare, pentru ca Ceapraz Gheorghe, de la Royal, și Bostan Ionuț, de la Real, să facă 3-3 în minutul 28.

De la acel moment, Real București a rupt echilibrul și a pus stăpânire pe joc. Muscalu Mircea a marcat un hat-trick între minutele 29 și 32, pentru ca Bostan Marius să-l copieze cu un minut înainte de final, când a înscris al treilea său gol și a stabilit scorul final, Real București – Royal Eagles, 7-3.

În urma acestui succes, Real București este pe 8 în Liga I, cu 30 de puncte, în timp ce, cu o zestre de doar nouă puncte, Royal Eagles este pe 18 și riscă să retrogradeze la finalul sezonului.

Articole similare

Close