Articole

Se pare ca si F.C. Juve de la Liga Prieteniei are un Del Piero al ei! 10 goluri marcate de Costache Marius in meciul cu Spiru Haret din Liga III Seria 1!

Formatia F.C. Juve, echipa aflata pe locul 3 in Liga III Seria 1, a intalnit aseara pe terenul din Agronomie, echipa Spiru Haret, ocupanta locului 8 in aceasta serie. F.C. Juve castigase primul meci din Liga Prieteniei la masa verde in disputa cu Fabrica de fotbal iar aseara aveau o oportunitate buna intr-un meci cu o echipa ce a pierdut prima confruntare cu scorul de 6-4 in fatza celor de la F.C. Scanteia.

Meciul incepe cu Juve in ofensiva iar acest lucru este rasplatit in minutul 5, prin golul marcat de Rusu Razvan in poarta celor de la Spiru. Echipa condusa pe tabela are o replica in minutul 6, atunci cand Grigoras Iulian marcheaza pentru 1-1. O palida replica insa pentru Spiru deoarece F.C. Juve preia conducerea in minutul 8 prin Costache Marius, un jucator ce avea sa faca un meci incredibil. In minutul 10 iese la rampa Neagu Florin cu golul de 3-1 si se parea ca meciul curge intr-o singura directie. 3 minute mai tarziu Comanescu Cornel majoreaza avantajul celor de la Juve, 4-1, replica celor de la Spiru intarziind sa apara. Costache Marius face dubla in minutul 15, iar in minutul 17, Comanescu Cornel inchide tabela pentru pauza la un categoric 6-1.

Spiru Haret este demoralizata total dupa acest scor de la pauza si nu are replica nici pentru actul secund, act secund apartinand in totalitate celor de la F.C. Juve. Cum spuneam si in prima repriza, Costache Marius face un meci de poveste si isi continua reprezentatia prin hattrick-ul din minutul 23. 8-1 se face in minutul 27 iar ce urmeaza este fantastic pentru Costache Marius, inca 6 goluri marcate de acesta in minutele 30, 32, 35, 36, 37 respectiv 39, goluri prin care F.C. Juve isi conduce adversarul cu scorul de 14-1. O victorie consistenta pentru Juve, o echipa de urmarit si in meciurile urmatoare, in timp ce baietii de la Spiru Haret trebuie sa isi revina dupa acest dush rece administrat de adversari.

 

Articole similare

Close