ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: FC Juve a pierdut cu Liverpool Team, dar se anunță o candidată la play-off

Liderul Ligii I Sud, Liverpool Team, a jucat marți seara, pe terenul de la Plazza, primul meci din campionat de după succesul din derby-ul pentru titlu cu B&B.

„Cormoranii” au primit replica lui FC Juve, o echipă care le-a pus destule probleme și care se anunță una dintre candidatele la accederea în play-off-ul Ligii I Sud.

Duelul dintre cele două formații, din cadrul etapei a 11-a a Ligii I Sud, a început cu ambele echipe în expectativă, preocupate mai degrabă să nu primească gol decât să puncteze pe tabelă.

După 9 minute, defensiva lui FC Juve a cedat prima, iar căpitanul „Cormoranilor”, Robu Alin, a deschis scorul în urma unei acțiuni în viteză inițiate de Dragoș Constantin și continuate de Silviu Rotaru.

FC Juve nu a acuzat însă șocul primirii golului și a replicat rapid, Rusu Răzvan egalând după doar două minute și stabilind totodată scorul primei reprize, 1-1.

Liverpool Team a ieșit mai montată de la cabine, iar experiența și valoarea net superioare și-au spus cuvântul în partea secundă, adjudecată de „Cormorani” cu 3-0, grație reușitei semnate de același Robu Alin și dublei semnate de Alecsandru Mihai.

Liverpool Team se impune astfel cu 4-1 și acumulează 30 de puncte, continuând să ocupe fotoliul de lider al Ligii I Sud.

De partea cealaltă, FC Juve rămâne cu 12 puncte și ocupă locul 8 al ierarhiei după 11 runde, însă jocul arătat în acest meci îi permite să spere pentru finalul sezonului la clasarea pe unul dintre cele 6 locuri care asigură accederea în play-off.

Articole similare

Close