ArticoleLiga 2

Grupul a învins! FC Phoenix a bătut-o pe Anonim cu cinci goluri marcate de cinci jucători diferiți

FC Phoenix și Anonim au deschis o nouă săptămână de fotbal în Liga Prieteniei cu duelul lor direct din Liga a II-a a Zonei Sud.

Luni seară, pe terenul din Ghencea, după o serie de meciuri mai puțin reușite, FC Phoenix a făcut un joc bun în fața unei echipe mai bine clasate în Liga a II-a Sud și s-a impus cu 5-3, după o primă repriză foarte echilibrată, încheiată nedecis, scor 2-2.

Principala armă a celor de la FC Phoenix în disputa cu Anonim a fost spiritul de echipă și grupul unit, dovadă stând faptul că cele cinci goluri ale învingătorilor au fost înscrise de cinci jucători diferiți, în timp ce toate cele trei reușite ale învinșilor au purtat semnătura aceluiași Constantin Adrian.

Catinici Constantin a deschis scorul pentru FC Phoenix la doar trei minute de la startul partidei, pentru ca Adrian Baran să ducă scorul la 2-0 în minutul 6.

Constantin Adrian a redus din diferență la jumătatea primei reprize, pentru ca, cu trei minute înainte de pauză, să egaleze la doi pentru Anonim și să stabilească totodată scorul manșei inaugurale.

Partea secundă le-a aparținut băieților de la FC Phoenix, Dan Frumosu readucându-și echipa în avantaj la un minut de la reluare, după care Cristian Bojescu a dus scorul la 4-2 în minutul 24.

Anonim a mai avut o tresărire de orgoliu în minutul 28, când același Constantin Adrian a redus din diferență, însă FC Phoenix le-a dat lovitura decisivă adversarilor cu șase minute înainte de final, când Trifan Mihai a punctat pentru 5-3 și a risipit orice emoție asupra învingătoarei din acest meci.

În urma acestei victorii, FC Phoenix acumulează 22 de puncte și ocupă locul 14 în Liga a II-a Sud, în timp ce Anonim rămâne cu 27 de puncte și este pe poziția a 10-a în ierarhie.

Articole similare

Close