ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Play-out Liga I Est: Victorii la scor de tenis pentru Old Boys și Apărătorii Patriei în etapa a șasea

Play-off-ul Ligii I Est ne-a adus marți seara, pe terenul de la Plazza, două partide din cadrul etapei a șasea.

Old Boys și ADSA-Restart Barou s-au duelat într-un veritabil derby pentru salvarea de la retrogradare.

Avocații au intrat mai bine în meci și au condus cu 2-0 în prima repriză, pentru ca la cabine să intre cu avantaj de un gol, scor 3-2, grație reușitelor semnate de Scărișoreanu Alexandru (2) și Munteanu Alexandru.

Old Boys a reușit însă o parte secundă incredibilă, adjudecată cu 4-0, astfel că s-a impus în final la scor de tenis, 6-3.

Dorin A. a marcat o dublă pentru învingători, pentru care au mai înscris Mihai Lucian, Radu Robert, Stavarache Cătălin și Achim Mădălin.

Grație acestui succes, Old Boys adună 9 puncte și face rocadă cu ADSA-Restart Barou, care rămâne cu 7 puncte și cade pe ultima poziție clasamentului play-out-ului Ligii I Est.

În celălalt duel al serii din play-out-ul Ligii I Est, Apărătorii Patriei a trecut cu 6-4 de FC Stejar, grație rundei inaugurale câștigate cu 3-1.

Dumitrescu Cristi (4) și Petre Giani (2) au marcat golurile care le-au adus victoria băieților din Apărătorii Patriei, în vreme ce pentru învinși au punctat Gabi Tudor (2), Alex P. și Vlad Ionuț.

În urma acestui rezultat, Apărătorii Patriei urcă pe poziția secundă, cu 18 puncte, în vreme ce FC Stejar este pe locul 4, cu 12 puncte.

Articole similare

Close