ArticoleCupa Ligii

Old Boys, singura reprezentantă a Ligii I Est în Cupa Ligii, domină grupa din care face parte și speră la Superligă

Old Boys, singura reprezentantă a Ligii I Est în Cupa Ligii, are un parcurs excelent în Grupa A, în care, după două etape disputate, se află pe primul loc.

Luni seară, pe terenul din Ghencea, băieții de la Old Boys au dat piept celor de la Inter Bragadiru, formație aflată pe poziția a șaptea în Liga a II-a Sud.

După o primă repriză echilibrată, încheiată cu scorul de 1-1, Old Boys a reușit o parte secundă mai bună și s-a impus în final cu 5-3, ajungând astfel la al doilea succes consecutiv în grupele Cupei Ligii.

Constantinescu Costin a semnat o dublă pentru Old Boys, celelalte goluri ale învingătorilor fiind marcate de Tudor Luis, Dumitru Ovidiu și Amarioaei Mihai.

Pentru învinși au punctat Zamfir Marian, Cenușe Marian și Bongioi Sergiu, însă reușitele acestora nu au făcut decât să limiteze proporțiile scorului final.

În urma acestui rezultat, Old Boys se instalează pe primul loc al Grupei A și este cu un pas calificată în fazele superioare ale Cupei Ligii. Singurii reprezentanți ai Ligii I Est speră astfel la clasarea pe unul din primele trei locuri ale Cupei Ligii, care asigură calificarea la Superliga Prieteniei 2016, competiție în care vor participa primele trei echipe din Liga I Sud și Liga I Est, primele trei echipe din Cupa Ligii Prieteniei și campioanele din Vâlcea, Giurgiu, Sibiu, Pitești, Brașov, Piatra Neamț, Constanța și Galați. Câștigătoarea Superligii Prieteniei participă la European Friendship League și va obține un premiu în bani în valoare de 1.500 de euro.

Inter Bragadiru este pe poziția a doua în Grupa A, cu trei puncte după două etape, în timp ce Sălaj Boys și Phoenix II se află încă în căutarea primelor puncte în Cupa Ligii.

Articole similare

Close