ArticoleBUCURESTILiga 1

COLENTINA PLEACA ACASA CU TOATE CELE 3 PUNCTE PUSE IN JOC DIN PARTIDA CU FC PTM, LOCUL 6 IN LIGA 1!

Locul 10, FC Colentina, a intalnit marti, cu incepere de la ora 22:30, formatia de pe locul 6 in Liga 1, FC PTM. 4 puncte desparteau aceste doua echipe in clasament, inainte de startul meciului. FC Colentina venea dupa un 4-4, in compania celor de la Dijam Boys, in timp ce FC PTM dupa o infrangere in fata locului 2, Hooligans.

FC PTM a inceput mai bine aceasta partida. Pase destul de exacte si o posesie buna din partea baietilor in alb. Acestia au fost aproape de o deschidere de scor, la o bara venita dintr-un sut de pe partea stanga. Baietii de la FC Colentina au reclamat un penalty, la o neintelegere a portarului advers cu unul din fundasii celor de la PTM, insa arbitrul a lasat jocul sa curga la cerintele de hent ale baietilor in negru.

Primul jucator care se remarca in prima repriza, este Oancea Robert de la FC PTM. Acesta a aratat adevarate calitati tehnice pe tot parcursul reprizei. Dupa 15 minute insa, cei care au deschis scorul au fost baietii de la FC Colentina, prin Chiurca Ionut. La doar un minut mai tarziu, avantajul creste la doua goluri, prin reusita lui Lazar  Florinel. Repriza se incheie cu un avantaj fragil, 2-1, cei de la PTM inscriu si ei in minutul 19 prin Bogdan Rotaru.

Repriza secunda incepe cu FC PTM in ofensiva. Acestia rateaza cateva ocazii importante de a egala pe tabela. Colentina este echipa lucida in fata portii. Acestia duc scorul la 4-2, in minutele 30 si 33, Marinescu Viorel inscriind golul cu numarul 4. In minutul 37, echipa de pe locul 6 inca mai spera, prin golul de 3-4, insa conturile sunt inchise in minutul 39, atunci cand Istrate Alex face 5-2 pentru FC Colentina.

Cu aceasta victorie, FC Colentina face 24 de puncte si o egaleaza pe Armata Salvarii, formatie situata pe locul 7 inaintea acestei zile de marti. Un meci mai strans poate si decat arata rezultatul, insa baietii de la Colentina au aratat o mai mare experienta.

Articole similare

Close