Articole

Pas greșit făcut de FC Rahova în lupta pentru supremația Ligii a II-a Seria 2

FC Rahova a călcat strâmb miercuri seară în cursa pentru primul loc al Ligii a II-a Seria 2, cu toate că egalul, scor 6-6, din meciul cu FC Devils i-a readus pe băieții din Rahova pe prima treaptă a podiumului.

FC Rahova și FC Devils s-au întâlnit, de la 21:40, pe unul dintre cele două terenuri de la Plazza, iar date fiind situațiile din clasament ale celor două echipe, băieții din Rahova porneau ca favoriți pentru obținerea victoriei.

Înaintea acestui joc, FC Devils ocupa locul 8 în Liga a II-a Seria 2, cu 23 de puncte adunate în 13 partide, în timp ce FC Rahova strânsese 30 de puncte în tot atâtea etape jucate și împărțea șefia clasamentului cu Liverpool Team, formație cu două jocuri mai puțin disputate.

Iar băieții de la FC Rahova și-au respectat statutul de favoriți și au început excelent disputa cu FC Devils, conducând cu 4-1 la pauză și dând senzația că nu vor avea mari emoții în a-și adjudeca cele trei puncte.

FC Devils a revenit însă fantastic după pauză și a făcut o repriză secundă admirabilă, pe care a câștigat-o cu 5-2, pentru un 6-6 spectaculos la final.

Golurile celor de la FC Rahova au fost marcate de Cocioc Daniel, Săulescu Alexandru, State Alexandru (2) și Andreescu Alexandru (2), în timp ce Pricopi Costin a făcut spectacol pentru FC Devils, reușind un hat-trick, asistant de Nicola Alex (2) și Gheorghe Mădălin.

În urma acestui rezultat, FC Rahova rămâne singură pe primul loc al Ligii a II-a Seria 2, cu un punct în fața celor de la Liverpool Team, care au însă de disputat trei restanțe. De partea cealaltă, FC Devils face 24 de puncte și urcă până pe locul 5.

Articole similare

Close