ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: Hooligans a trecut fără emoții de Crângași United și atacă podiumul

Hooligans și Crângași United, două echipe din jumătatea superioară a clasamentului Ligii I Est, s-au duelat marți seara, pe terenul de la Plazza, într-o partidă din cadrul etapei a 12-a a campionatului.

Dornici să revină pe podium, „huliganii” au pus stâpânire pe joc încă din primele minute și nu au avut prea mari probleme în a se impune și a-și adjudeca cele 3 puncte puse în joc.

Astfel, după ce a condus cu 2-0 la pauză, Hooligans a continuat să își facă jocul și în actul secund și s-a impus în final cu un confortabil 4-1.

Cele 4 goluri ale învingătorilor din acest meci au fost marcate de 4 jucători diferiți: Florin Ioniță, Marius Constantin, Bălan Laurențiu și Marius Bucalet.

De partea cealaltă, golul de onoare al băieților din Crângași a fost înscris în repriza a doua de Claudiu Oprea.

Grație acestui succes, coroborat cu eșecul suferit de Martalogii Activi, Hooligans acumulează 26 de puncte și ocupă poziția a patra a ierarhiei Ligii I Est, la egalitate cu Martalogii Activi, care au golaveraj superior, astfel că lupta care se dă pentru podium este una extrem de crâncenă.

Crângași United rămâne cu 19 puncte și cade pe locul 8 al clasamentului, dar continuă cursa pentru a încheia sezonul pe locurile de play-off, de care o desparte un singur punct în momentul de față.

Articole similare

Close