Articole

Evolutie solida din partea lanternei rosii a Ligii a II a Seria 1, F.C. Avantul, in fatza celor de la F.C. Arabs, egalitate 4-4!

In Liga II Seria 1 am avut aseara meciul dintre lanterna rosie a seriei, F.C. Avantul si echipa de pe locul 10, F.C. Arabs. F.C. Avantul nu avea nici o victorie inainte de aceasta partida, ei inregistrand 4 infrangeri din tot atatea meciuri disputate, in timp ce F.C. Arabs avea un golaveraj de +4, cu 3 victorii si 2 infrangeri pana la aceasta confruntare.

Puteam spune ca baietii de la Arabs pornesc favoriti in acest meci dar lucrurile nu aveau sa fie atat de simple pentru ei. Samer Aldolaymy deschide scorul in minutul 2 pentru formatia de pe locul 10. Vine o replica solida din partea lanternei rosii in minutele  6 si 7, atunci cand F.C. Avantul intoarce scorul in favoarea ei, prin golurile Balint Marian. Imediat, in minutul 8 vine egalarea si din partea celor de la F.C. Arabs, egalare reusita de Hosni. Mijlocasul echipei F.C. Avantul, Rusu Mircea, marcheaza in minutul 12 golul de 3-2 dar dupa cum ne-a obisnuit scenariul, echipa adversa egaleaza, prin Hosni Alnajar in minutul 18. Egalitate, 3-3 la pauza, repriza secunda fiind deschisa oricarui rezultat.

In actul secund, echipele intra in joc mult mai precaute, atentionate de replicile adversarului, riscurile fiind diminuate. Mohamed reuseste in minutul 33 sa isi duca echipa in avantaj dar cu un minut inaintea fluierului final, F.C. Avantul reuseste sa egaleze prin Postolache Ionut. 4-4 scorul final al acestei partide, o partida foarte stransa in care F.C. Avantul da semne de revenire, o evolutie ce le da sperante in urmatoarele etape.

Articole similare

Close