ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OFF. Hooligans rămâne pe locul 2 și după această săptămână! Victorie cu Diham Boys, 6-2!

Ultimul loc din Play-Off, formația Diham Boys, a întâlnit marți seara la Liga Prieteniei, ocupanta locului 2, Hooligans. Aflată la 7 puncte distanța față de liderul ATVROM, Hooligans țintește al doilea loc în acest sezon, însă această poziție este vânătă și de Bella Venezia și Ambianța Steaua, formații aflate la doar 1 punct distanța în clasament. Meciul cu Diham Boys trebuia să fie unul la îndemâna băieților de la Hooligans și așa a și fost.

Buzica Ionuț a deschis scorul pentru Hooligans, în chiar debutul partidei, în minutul 1. Însă prima repriză nu a fost una accesibilă pentru formația de pe locul 2. Diham Boys a pus probleme, iar pe faza ofensivă a reușit să egaleze, în minutul 18 prin George Mița. Un egal era un rezultat bun pentru Diham Boys, însă în ultima fază a primei reprize, Chircalan Marius a reușit să o aducă pe Hooligans în avantaj pentru a doua oară în acest joc. 2-1 scorul pauzei în favoarea baietilor in negru, însă pentru repriza secunda era nevoie de un joc mai consistent pentru a putea câștiga cele 3 puncte puse în joc.

În actul secund, băieții de la Diham Boys au cam rămas fără benzină, după o primă repriză bună făcută de aceștia. Hooligans a fost la cârma jocului, iar în minutul 25, Rogoz Iulian a dus scorul la 3-1. Un minut mai târziu Alex Albu a limpezit soarta punctelor, prin reușită de 4-1. Liniștea celor de la Hooligans a fost tulburată pentru moment de Ștefan Babasanda, prin golul din minutul 32, însă rămânea un avantaj de două goluri, iar jocul  încă era unul consistent pentru băieții de la Hooligans. Minutul 35 a venit cu golul de 5-2 în favoarea oaspeților, semnătura lui Până Mădălin. Din păcate pentru Diham Boys, Floarea Bogdan a înscris în poarta echipei sale, în minutul 37, iar Hooligans a terminat această partidă cu un avantaj de 4 goluri. Victorie cu 6-2 pentru formația aflată pe locul 2 în Play-Off.

 

Articole similare

Close