Articole

F.C. Voluntari face o repriza secunda excelenta, astfel castigand partida cu Fortuna Team din Liga II Seria 2, cu scorul de 10-2!

F.C. Voluntari, ocupa locul 10 in Liga II Seria 2, in timp ce adversara ei de aseara, Fortuna Team, ocupa locul 15. Un duel interesant, credeam noi echilibrat, poate usor favorita F.C. Voluntari, o echipa ce a dovedit ca intr-o zi buna poate bate pe oricine din aceasta serie.

Asa au si stat lucrurile in acest meci, F.C. Voluntari dominand partida, cu mici probleme doar in prima repriza a meciului. Oprea Iulian deschide scorul pentru Voluntari in minutul 7, tot el il si majoreaza in minutul 8, 2-0 intr-un debut de meci bun pentru echipa din Voluntari. Fortuna Team incepe sa lege cateva faze ofensive bune si reuseste sa se apropie la un singur gol distanta in minutul 10 la golul lui Nastase Mihai. In minutul 15, Cosmin Olaroiu egaleaza pe tabela de marcaj, pentru Fortuna Team, astfel se incheie o prima repriza stransa, cu faze la ambele porti, scor 2-2.

In actul secund insa, dezastrul se abate peste defensiva celor de la Fortuna Team, baietii din Voluntari penetrand de 8 ori poarta adversa. In minutele 22 si 24, Oprea Iulian si Moise Costin, marcheaza golurile de 4-2, hattrick pentru Oprea Iulian in aceasta partida. In minutul 26, Moise Costin face dubla, iar in minutul 29, Dragomir Carol isi inscrie si el numele pe lista marcatorilor, scor 6-2 dupa aceste goluri. In minutele 31 si 35, Voicu Marian inscrie de doua ori in poarta celor de la Fortuna, ducand astfel scorul la 8-2. Cu toate ca problema castigatoarei partidei nu se mai punea, F.C. Voluntari a continuat sa atace poarta adversarilor, atacuri concretizate in inca doua goluri, reusite semnate Obarsanu George, in minutul 37, respectiv Oprea Iulian, in minutul 39. Scor final 10-2 pentru F.C. Voluntari, intr-un meci castigat in repriza secunda fara drept de apel.

Articole similare

Close