ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: Partizan câștigă la scor de tenis derby-ul cu Martalogii Activi și reintră în cursa pentru primele locuri

Partizan București și Martalogii Activi au jucat derby-ul serii de marți în Liga I Est.

Pe terenul de la Plazza, cele două formații s-au duelat într-o partidă contând pentru etapa a 12-a a campionatului.

Veniți după o perioadă cu rezultate mai slabe decât și-ar fi dorit, băieții de la Partizan București au avut un început furtunos de meci și în minutul 3 conduceau deja cu 2-0, grație reușitelor semnate de Bogdan Dragoș și Barbu Bogdan.

Calea Florin a redus din diferență pentru Martalogii Activi în minutul 8, pentru ca, cu 5 minute înainte de pauză, Barbu Bogdan să recidiveze și să stabilească scorul primei reprize la 3-1 în favoarea celor de la Partizan București.

Partea secundă le-a aparținut tot băieților de la Partizan București, care au mai punctat de 3 ori, prin același Barbu Bogdan (autor al unui hat-trick în acest joc), Constantinescu Costin și Tudor Luis, în vreme ce Martalogii Activi au limitat proporțiile scorului prin golurile marcate după pauză de același Calea Florin și Bostoarca Cristian.

Partizan București se impune astfel cu 6-3 și, grație acestui succes, acumulează 22 de puncte și se apropie la 4 lungimi de podiumul Ligii I Sud, ocupând în prezent poziția a cincea a ierarhiei.

De partea cealaltă, Martalogii Activi rămân cu o zestre de 26 de puncte și se află pe ultima treaptă a podiumului, la egalitate cu formația de pe locul 4, Hooligans, dar cu golaveraj mai bun.

Articole similare

Close