ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. ATVROM a bifat a doua victorie a zilei de marti! 6-2 cu Oxygen Club!

Liderul, ATVROM, a jucat doua meciuri marti seara, iar dupa ce a castigat confruntarea cu FC Sporting Bucuresti, a reusit sa bifeze o victorie si in disputa cu locul 11, Oxygen Club. Foaia de joc a celor de la Oxygen Club nu le-a oferit multe solutii acestora in vederea obtinerii de punct sau puncte din aceasta confruntare.

ATVROM si-a facut meciul usor, prin deschiderea de scor din minutul 1, autorul golului fiind Claudiu Herea. Jocul a curs cu o posesie prelungita a liderului, insa fara reusite pe tabela. Oxygen Club a reusit egalarea in minutul 13, prin reusita lui Tuloiu Sorin. ATV a accelerat si a reusit sa marcheze de doua ori, in minutele 16 si 17, prin Alin Patrascu, respectiv Ion Lucian. 3-1 la pauza pentru liderul Ligii 1, scor destul de linistitor avand in vedere adversarul intalnit si posibilitatile acestuia pentru o revenire in repriza secunda.

In actul secund, liderul si-a respectat statutul si a reusit sa se impuna fara prea mari probleme. Ion Lucian a realizat dubla in minutul 27, pentru 4-1, moment in care Oxygen Club a avut o tresarire de orgoliu si a reusit sa inscrie golul 2, prin acelasi Tuloiu Sorin.  Alex Ionita si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, pentru liderul Ligii 1, in minutul 31, prin golul de 5-2. Scorul final a fost stabilit de Alin Patrascu. Jucatorul celor de la ATV a facut dubla, iar cu acest gol, liderul isi mai adauga 3 puncte la obiectivul de a castiga titlul de campioana a Ligii Prieteniei Bucuresti.

 

Articole similare

Close