ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Retrospectiva săptămânii în Liga I Est: Cum arată clasamentul final al play-off-ului și ce se întâmplă în play-out

Liga I Est ne-a adus în săptămâna 3-7 iulie meciurile etapei cu numărul 5 din play-off și play-out.

Etapa a cincea a fost și ultima din play-off, astfel că după partidele disputate în această săptămână am aflat configurația finală de la vârful clasamentului Ligii I Est.

Derby-ul rundei finale a play-off-ului Ligii I Est a fost reprezentat de disputa dintre Martalogii Activi și Partizan București.

Cele două formații au oferit o primă repriză echilibrată, încheiată nedecis, scor 1-1, pentru ca, la reluare, Martalogii Activi să forțeze și să reușească desprinderea, impunându-se în final cu 4-1 (vezi aici detalii despre acest meci).

În celălalt duel al serii de marți din play-off-ul Ligii I Est, campioana Piatra Albă s-a recunoscut învinsă cu 5-3 de Electroputere, care a făcut o primă repriză excelentă, adjudecată cu scorul de 4-1 (vezi aici detalii despre această partidă).

Clasamentul final al play-off-ului Ligii I Est poate fi consultat aici

În play-out, cel mai strâns meci al săptămânii a fost derby-ul pentru salvarea de la retrogradare dintre ADSA-Restart Barou și FC Stejar.

După o primă repriză echilibrată, încheiată cu scorul de 1-1, FC Stejar a evoluat mai bine în partea secundă și a izbutit să se impună la limită, scor 4-3, grație reușitelor semnate de Tutuianu Cătălin (2), Guiu Robert și Dabija Robert.

Golurile prin care avocații au sperat că vor obține ceva din această partidă au fost înscrise de căpitanul Robert Bucur, George Gigiu și Tudosie Ionel.

Grație acestui succes, FC Stejar face un mare pas spre evitarea retrogradării, în timp ce ADSA-Restart Barou este cu un pas în eșalonul secund al Zonei Sud.

Într-o dispută între două formații aflate în prima jumătate a ierarhiei play-out-ului Ligii I Est, Apărătorii Patriei a dispus cu 4-1 (2-1 la pauză) de FC Capitals (vezi aici detalii despre acest meci).

În fine, FC Crângași United i-a aplicat un set la 3 lui Old Boys, după ce a condus la limită la pauză, cu 2-1.

Dublele lui Dan Alexandru și Adrian Grigorie, alături de reușitele semnate de Cristian Neculai și Gabriel Marin le-au adus băieților din Crângași victoria cu 6-3, în vreme ce pentru Old Boys au marcat în această întâlnire Anghel Dorin, Mihai Lucian și Bolde Florin.

Clasamentul la zi al play-out-ului Ligii I Est poate fi consultat aici

Articole similare

Close