ArticoleLiga 1

„Cormorani” fără milă! Liverpool Team a făcut instrucție cu FC Berceni, într-un derby în care campioana avea mare nevoie de puncte

Liverpool Team și FC Berceni, două dintre cele mai bune echipe ale Ligii Prieteniei, s-au întâlnit marți seara în derby-ul etapei a 16-a din Liga I a Zonei Sud.

Disputa de pe terenul din Ghencea a reprezentat reeditarea Supercupei care a deschis sezonul aflat în desfășurare, FC Berceni fiind campioana în exercițiu a Ligii Prieteniei, în timp ce Liverpool Team este deținătoarea Cupei Ligii.

Meciul a fost unul foarte disputat și încins, portarul campioanei, Dumitrescu Iulian, fiind eliminat, după ce, anterior, văzuse un cartonaș galben.

La fotbal, „Cormoranii” nu le-au dat nicio șansă campionilor și, după ce au condus la pauză cu 3-2, au făcut o repriză secundă impecabilă și s-au impus în final cu 5-2.

Alecsandru Mihai a deschis scorul pentru LFC în minutul 6, pentru ca Petre Ungureanu să ducă scorul la 2-0 câteva secunde mai târziu.

Romulus Ilie a redus scorul în minutul 9, însă Vincene Toma a refăcut diferența de două goluri după nici două minute.

Scorul pauzei a fost stabilit în ultimul minut al primei reprize, când Rusu Adrian a înscris readus-o pe FC Berceni la o lungime de adversari.

Partea secundă le-a aparținut în totalitate „Cormoranilor”, care s-au apărat perfect și au mai lovit de două ori în atac, prin același Vincene Toma și Stoica Marian, pentru un succes categoric ce îi menține la trei puncte în spatele liderului Bizz Brasil.

De partea cealaltă, FC Berceni profită de eșecul suferit de Martalogii Activi în disputa cu Whiteland și rămâne pe ultima treaptă a podiumului, cu 34 de puncte și cu prima șansă de a se califica la Superliga Prieteniei 2016 de pe poziția a treia a clasamentului. Pentru asta însă, campioana nu mai are voie să facă pași greșiți până la finalul sezonului.

Articole similare

Close