Articole

Ambianta Steaua si F.C Artizanat au oferit un spectacol in duelul lor de aseara pentru care merita felicitarile noastre!

Pe terenul din Rahova, Ambianta Steaua a intalnit echipa F.C. Artizanat, lanterna rosie a Ligii a II a Seria 2. F.C. Artizanat a inregistrat o infrangere in ultimul meci in compania celor de la LST Racari, scor 7-2 dar….dupa cum ii cunoastem acest lucru nu le afecteaza moralul, deoarece aceasta echipa este o echipa ce vine sa joace din pura placere, pentru miscare, acestea fiind obiectivele lor principale. Detasarea de rezultat avea sa confirme spectacolul si ploaia de goluri din acest meci.

Ambianta Steaua se pare ca a tras concluziile potrivite dupa meciul cu Metalplast deoarece au intrat in acest meci mult mai atenti chiar daca nu vorbim de un adversar de aceeasi valoare cu baietii de la Metalplast. F.C. Artizanat se pare ca pierde unele meciuri doar din cauza conditiei fizice, nu si din alte motive, deoarece multe din ele sunt foarte stranse in prima repriza semn ca exista calitate in jocul lor. Cei doi Stanciu din echipa Artizanat, Florin respectiv Marian, reusesc sa marcheze repede, in minutele 6 si 7 iar echipa lor incepea cum nu se putea mai bine, cu un 2-0 in primele minute ale jocului. Balul a fost deschis de Artizanat dar continuat de Ambianta Steaua, minutele 9 si 10 au adus egalarea pe tabela prin golurile lui Dinca Eugen si Stanciu Traian. 10 minute cu 4 goluri si deja interesul pentru aceasta partida devenea unul ridicat mai ales din punctul de vedere al spectatorului neutru. Doar doua minute au avut ragaz echipele sa aseze jocul deoarece in minutul 12 Calin Ionut marcheaza pentru F.C. Artizanat dar avantajul nu a durat decat un minut, egalitatea venind imediat prin Dinca Eugen. Echipa aflata de doua ori in avantaj se vede in minutul 15 condusa prin golul aceluiasi Dinca Eugen de la Ambianta Steaua, marcator al unui hattrick in doar 15 minute. Cum ne-au obisnuit cele doua echipe deja, golurile nu intarzie sa apara in nici un moment al jocului iar in minutul 17 Nitu Ionut egaleaza pentru lanterna rosie. Senzational, in minutul 18 Stanciu Marian aduce a 3 a oara in acest meci echipa F.C. Artizanat in avantaj 5-4 dar neatentia inaintea fluierului pauzei face ca Ambianta Steaua sa marcheze in minutul 20 golul de 5-5. Incredibila desfasurare de scor in prima repriza si oamenii de pe margine deabia asteptau sa vada actul secund!

Cum am spus si la inceputul partidei, calitatea in jocul echipei F.C. Artizanat exista cu siguranta avand in vedere jocurile facute in primele acte ale meciurilor, insa conditia fizica nu le permite sa duca meciul pana la capat si cred ca acesta este singurul aspect la care trebuie sa lucreze, anume banca de rezerve sa sustina titularii in efortul lor pe tot parcursul celor 40 de minute. Pe fondul caderii echipei F.C. Artizanat, Ambianta Steaua are o repriza infinit mai usoara decat prima si reuseste sa marcheze doua goluri repede, in minutele 24 si 26 prin Dinca Eugen, ajuns la 5 reusite in aceasta partida si probabil desemnat omul meciului. 7-5 pentru Ambianta Steaua si meciul curgea in directia lor, alte doua goluri in partea a doua celei de-a doua reprize, minutele 32 si 38, reusite semnate Stefan Nicusor respectiv Stefan Marius fac ca scorul sa capete proportii, 9-5. Minutul 39 aduce cate un gol de ambele parti si meciul se incheie cu scorul de 10-6 in favoarea celor de la Ambianta Steaua. Ambele echipe merita felicitari pentru spectacolul oferit, despre asta este si vorba la urma urmei! Ambianta Steaua culege cele 3 puncte puse in joc dar felicitarile pentru spectacol sunt meritul ambelor echipe. FELICITARI!

Articole similare

Close