ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: Sălaj Boys s-a impus la limită în derby-ul pentru play-off cu Fair Play

Sălaj Boys și Fair Play s-au întâlnit miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, într-un veritabil derby pentru play-off din cadrul etapei a 11-a a Ligii I Sud.

Băieții din Sălaj au intrat mai montați în teren și au deschis scorul după doar 5 minute de joc, prin Dobra Robert.

A urmat aproape un sfert de oră în care cele două defensive au fost de netrecut, pentru ca, cu un minut înainte de pauză, Fair Play să egaleze, prin Ciortan Ionel.

După 1-1 la pauză, băieții de la Fair Play a avut un debut perfect de repriză secundă și au trecut la conducerea jocului la doar un minut de la reluare, prin reușita semnată de Petrea Alin.

Sălaj Boys nu a renunțat însă la luptă și a reușit să egaleze la 2 după 7 minute, prin Leca Iulian, astfel că ultimul sfert de meci le-a găsit pe ambele combatante în căutarea golului de 3 puncte.

Cei care au avut succes au fost băieții din Sălaj, care au lovit decisiv în minutul 35, când Ionică Cosmin a punctat pentru 3-2 și pentru victoria echipei sale.

Grație acestui succes cu 3-2, Sălaj Boys acumulează 14 puncte și urcă pe poziția a șaptea a clasamentului Ligii I Sud, la un punct în spatele lui Fair Play, în condițiile în care băieții din Sălaj au o restanță de disputat, ce i-ar putea propulsa pe locurile de play-off.

Articole similare

Close