ArticoleLiga 1

FC Berceni și-a revenit după cele două înfrângeri consecutive și încă speră la titlu

FC Berceni, campioana în exercițiu a Ligii Prieteniei, și-a revenit după cele două înfrângeri consecutive suferite în precedentele două etape și a învins-o în această rundă pe Real București, continuând astfel să spere că își va putea apăra titlul cucerit sezonul trecut.

FC Berceni a condus-o cu 2-1 la pauză pe Real București, iar în partea secundă a continuat să atace și a reușit să se impună cu 5-2.

Gața Cristian, Silviu Radu și Istrate Cristian au marcat trei dintre golurile lui FC Berceni, în timp ce Romulus Ilie a reușit o dublă pentru campioană.

De partea cealaltă, Real București a punctat câte o dată pe repriză, prin Stan Ionuț și Voinea Andrei, însă nu a putut emite pretenții la cele trei puncte puse în joc în acest meci.

FC Berceni obține astfel prima victorie după înfrângerile la rând suferite în fața lui Bizz Brasil și a Martalogilor Activi și continuă să creadă în șansele ei de a-și apăra titlul de campioană a Ligii Prieteniei, cu toate că a pierdut deja 6 puncte în acest debut de sezon și se află pe locul 5 al clasamentului, în timp ce Liverpool Team și Bizz Brasil au punctaj maxim.

Învinsa din acest duel, Real București, rămâne cu 6 puncte și este pe poziția a 13-a în ierarhia Ligii I Sud.

Articole similare

Close