Articole

Un nou nume important se naste in Liga Prieteniei, Liverpool Team!

Un nou nume se contureaza in Liga Prieteniei, Liverpool Team. Aceasta echipa se anunta o nuca tare pentru orice adversar din aceasta competitie, fie ca vorbim despre liga secunda sau Liga I. In campionat au 3 victorii din tot atatea posibile iar un test greu pentru ei a venit in Cupa Ligii, atunci cand au intalnit echipa F.C. Bucuresti, detinatoarea unui trofeu de Cupa si ocupanta locului 4 in prima liga, echipa pe care au reusit sa o invinga categoric. Aseara au intalnit in Liga II Seria 2 echipa Razbionicii, intr-un meci in care porneau drept favoriti dupa calculele hartiei si asa au si stat lucrurile.

In prima repriza primele 10 minute au fost unele de tatonare, ambele echipe au practicat un fotbal placut, dar…cum era de asteptat, echipa care insista mai mult pe faza ofensiva pana la urma reuseste sa si marcheze. Liverpool Team deschide scorul in minutul 14 prin golul marcat de Jitaru Daniel, pentru ca in minutul 19, Gheorghe Laurentiu sa majoreze avantajul echipei lui printr-un nou gol marcat in poarta celor de la Razbionicii. Scorul la cabine arata un 2-0 fara emotii pentru Liverpool.

Se pare ca pauza nu a fost de bun augur pentru echipa Razbionicii deoarece acestia nu au adus nimic nou in jocul lor in actul secund si……..daca adaugam si o oarecare cadere de ordin fizic, scorul avea sa capete proportii in defavoarea lor. Minutele 23 si 25 aduc doua goluri in poarta celor de la Razbionicii, reusite semnate Robu Alin. La 4-0 si 10 minute ramase pana la finalul partidei Liverpool Team si-a facut jocul obisnuit si pe fondul unei increderi date si de scor acestia reusesc sa mai marcheze 3 goluri, in minutele 30, 37 respectiv 39. Scor final 7-0 si Liverpool Team urca pe 5 in clasament iar daca luam in considerare ca ei au doar 3 meciuri disputate pana acum si liderul acestei serii 7, iar diferenta este de 7 puncte, putem spune ca aceasta echipa este o candidata serioasa la sefia clasamentului.

Articole similare

Close