ArticoleLiga 1

Interviu savuros acordat de portarul lui VHM după ce a deschis scorul în meciul cu Whiteland

Stoian Constantin, portarul celor de la VHM, a acordat un interviu savuros după victoria obținută de echipa sa la debutul în Liga I, scor 2-0, în duelul cu Whiteland (vezi aici detalii despre meci).

După o primă repriză nedecisă, scor 0-0, Costel Stoian a deschis scorul în partida cu Whiteland, iar la final și-a permis să glumească, spunând că i-a părut rău că ai săi colegi au mai marcat o dată, pentru că și-ar fi dorit să rămână singurul marcator de pe tabelă.

„Important este că am jucat cu această echipă de trei ori până acum: o dată i-am bătut, o dată ne-au bătut și o dată am făcut egal. Pentru mine a fost cea mai frumoasă victorie, că e prima dată când îi batem”, a afirmat portarul marcator.

Întrebat despre echilibrul din prima repriză, el a replicat: „E primul dintr-o serie de, cred că, 17 meciuri care o să fie toate la fel. Nu există echipă slabă”.

„Ce ați simțit la al doilea gol? A fost în ultima secundă…”, i-a spus reporterul fotbalistului.

„Mie mi-a părut rău că am dat golul al doilea, că rămâneam eu singurul marcator, ca să și glumim. Facem cronica meciului la bere și vom vedea mai departe ce vom face”, a răspuns Contantin Stoian, care a precizat că VHM luptă pentru titlul de campioană în acest sezon.

Iată întregul interviu acordat de Stoian Constantin:

Articole similare

Close