Articole

Liverpool Team urcă pe primul loc în Liga a II-a Seria 2. Căpitanul Andrei Coman a deschis balul în meciul cu Artizanat

Liverpool Team a trecut luni seară cu 11-4 de ultima clasată FC Artizanat și a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii a II-a Seria 2.

Cele două formații au fost destul de precaute în debutul partidei disputate pe terenul de la Vrabiei începând cu 21:40, iar acest lucru s-a reflectat pe tabelă, care a rămas neschimbată aproape un sfert de oră.

A fost nevoie ca de pe bancă să vină căpitanul celor de la Liverpool Team, Comand Andrei, pentru a deschide scorul în minutul 13. La un minut distanță, Robu Alin a făcut 2-0 pentru „Cormorani”, stabilind totodată și scorul pauzei.

Repriza secundă a fost un adevărat galop de sănătate al băieților de la Liverpool, care au mai marcat de nouă ori, prin Robu Alin, Brisit Mario, Alexandru Mihai, Toma Vincente, același Coman Andrei (2) și Gheorghe Laurențiu (3).

Nici cei de la Artizanat nu s-au lăsat mai prejos și au completat spectacolul oferit de Liverpool Team, înscriind de patru ori în repriza secundă, pentru un 11-4 extrem de animat.

În urma acestui rezultat, Liverpool Team revine în fotoliul de lider al Ligii a II-a Seria 2, cu 33 de puncte în 12 partide, urmată, la un punct, de Progresul 1944 Spartac și, la două puncte, de FC Rahova, echipe însă cu două jocuri mai mult disputate. De partea cealaltă, FC Artizanat rămâne ultima, cu trei puncte strânse în 15 partide.

Articole similare

Articol

Close
Close