Articole

Meciurile de astazi, 12.11.2015, la Liga Prieteniei!

Liga I: 20:50Hooligans UnitedReal Bucuresti (terenul din Agronomie) – Hooligans United are astazi sansa sa egaleze liderul Bizz Brasil si sa aiba si un meci in minus fatza de acestia, sanse bune pentru aceasta echipa in acest moment in lupta pentru cucerirea titlului de campioana. Adversarii lor din aceasta seara, echipa de pe locul 7, Real Bucuresti, vine dupa 6 victorii consecutive si este intr-o forma foarte buna.

21:40F.C. BucurestiF.C. Viitorul (terenul din Agronomie) – F.C. Bucuresti este in aceeasi situatie cu cei de la Hooligans United, cu o victorie astazi egaleaza liderul Bizz Brasil, la fel cu un meci mai putin ramas dupa aceasta confruntare, sanse excelente deocamdata si pentru ei la titlu. Adversara din aceasta seara, F.C. Viitorul, este pe locul 14 si incearca sa se mentina deasupra locurilor ce duc la barajul pentru mentinerea in prima liga.

22:30F.C. PadurariiChipita Stars (terenul din Agronomie) – Padurarii D.T. sunt pe locul 18 in clasament, loc retrogradabil in acest moment si incearca asta seara sa obtina punct sau puncte intr-un meci cu echipa de pe locul 10, Chipita Stars.

Liga II Seria 1: 20:00Road RunnersPanthers Squad (terenul din Agronomie) – Un duel intre locul 10 ocupat de cei de la Road Runners si locul 17 ocupat de Panthers Squad.

20:00WhitelandF.C. Petrachioaia (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Whiteland are asta seara sansa sa isi reia locul de lider in aceasta serie daca invinge echipa de pe locul 6, F.C. Petrachioaia. Cu siguranta nu le va fi usor in acest meci, un meci contra unei echipe solide.

20:50F.C. RezerveleLokomotiva Giulesti (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – un duel intre locul 15 ocupat de echipa F.C. Rezervele si locul 18 ocupat de Lokomotiva Giulesti.

Liga II Seria 2: 21:40Magic TeamSegula (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Magic Team, echipa mai experimentata in acest duel, ocupa pozitia a 9 a in clasament si intalneste asta seara echipa de pe locul 16, Segula.

22:30L.s.T RacariF.C. Sebastian (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – L.s.T Racari porneste favorita in aceasta seara in duelul cu echipa de pe locul 18, F.C. Sebastian.

Liga III Seria 1: 23:20F.M.V Spiru HaretF.C. Juve (terenul din agronomie) – locul 8, cei de la Spiru Haret intalnesc echipa de pe locul 3 in Liga III Seria 1, ambele echipe avand un meci disputat la Liga Prieteniei, o infrangere pentru cei de la Spiru respectiv o victorie pentru F.C. Juve.

23:20F.C. DronesF.C. Baghdad (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – locul 5, F.C. Drones intalneste asta seara ocupanta locului 7 in aceasta serie.

Articole similare

Close