Articole

Liverpool Team II o zdrobește pe Anonim și obține primele puncte în Liga Prieteniei

După un debut cu stângul în Liga Prieteniei, Liverpool Team II începe să se lege și încearcă să calce pe urmele fratelui mai mare, care domină Liga a II-a Seria 2. Coordonați excelent din teren de căpitanul Adam Adrian, micii „Cormoranii” au învins-o joi, pe terenul din Agronomie, pe Anonim și au obținut astfel primele puncte în Liga Prieteniei.

Liverpool Team II s-a impus cu 8-3 în partida din Liga a III-a Seria 4, după ce la pauză a condus cu 4-2.

Dumitru Emilian a făcut spectacol pentru „Cormorani”, reușind să marcheze nu mai puțin de patru goluri.

De altfel, el a fost cel care a deschis scorul, în minutul 4, dar Anonim a dat semne că poate ține piept adversarei și a egalat după doar două minute. Băieții de la Liverpool nu au stat însă la discuții și au revenit în avantaj în minutul 7, datorită reușitei semnate de Robert Ionițescu.

Dumitru Emilian a dus scorul la 3-1 pentru Liverpool II în minutul 11, pentru ca Tucan Răzvan să facă 4-1 cu patru minute înainte de pauză. Anonim a redus din diferență în minutul 18 și la pauză încă spera la o revenire pentru partea secundă.

Nu a fost însă să fie pentru băieții de la Anonim, pentru că Liverpool Team II a continuat să marcheze și după reluare. Tucan Răzvan a realizat „dubla” în minutul 25, pentru ca Dumitru Emilian să ducă scorul la 6-2 două minute mai târziu. Balgiu Radu a înscris pentru Anonim în minutul 38, dar în același minut Dumitru Emilian și-a încheiat reprezentația, marcând al patrulea său gol pentru Liverpool Team II.

Căpitanul Adam Adrian a pus bomboana pe coliva celor de la Anonim cu un minut înainte de final, când a marcat pentru 8-3 și pentru o victorie spectaculoasă reușită de Liverpool Team II.

În urma acestui rezultat, „Cormoranii” urcă pe podiumul Ligii a III-a Seria 4, în timp ce Anonim rămâne pe ultima poziție, fără punct obținut în trei meciuri.

Articole similare

Close