ArticoleLiga 1

Condusă de FC Devils, VHM a revenit, a câștigat la limită și și-a egalat adversara în ierarhia Ligii I Sud

VHM și FC Devils s-au întâlnit miercuri, pe arena de la Antilopa, într-un derby de mijlocul clasamentului Ligii I Sud, contând pentru etapa a șaptea a campionatului.

Condusă în debutul partidei, VHM a reușit să revină rapid și s-a impus la limită, cu 3-2, după ce la pauză scorul a fost egal, 2-2.

Stanciu Mihai a spart gheața la șapte minute după primul fluier, însă FC Devils s-a bucurat doar două minute de avantaj, pentru că VHM a revenit admirabil: mai întâi, a egalat prin Capră Costinel, pentru ca, în minutul 11, Robert Cristea să o aducă la conducerea partidei cu golul său de 2-1.

Devils nu a acuzat șocul răsturnării de scor și a izbutit să egaleze până la pauză prin Gheorghe Mădălin, astfel că la cabine s-a intrat cu remiză, 2-2.

Partea secundă s-a jucat pe contre, fiecare dintre cele două echipe forțând golul victoriei și cucerirea celor trei puncte puse în joc.

Cei care au avut succes au fost băieții de la VHM, care în minutul 28 au punctat decisiv prin același Cristea Robert și au reușit să-și păstreze avantajul fragil până la final.

În urma acestui succes cu 3-2, VHM acumulează 10 puncte și urcă pe poziția a noua în ierarhia Ligii I, în spatele lui FC Devils, care are același număr de puncte, dar un golaveraj mai bun cu o reușită.

Articole similare

Close