ArticoleLiga 1

Managerii de la Liverpool și Fair Play, sportivitate la cote înalte după duelul direct din Liga I

Liverpool și Fair Play s-au întâlnit în această săptămână în Liga I, „Cormoranii” impunându-se cu 5-3, iar managerii celor două formații au dat dovadă de multă sportivitate la interviurile de după meci.

„A fost un meci foarte strâns, cu o echipă foarte bună, fair play. Înainte să vorbesc despre meci, vreau să-i felicit pe băieții de la Fair Play, în special pe căpitanul lor, Cristi, și pe încă un băiat căruia i-am reținut numele, Rusu, pentru fair play-ul lor. Chiar își merită numele această echipă, o echipă foarte fair play. Cred că dacă ar fi 50% din restul echipelor fair play cum sunt ei pe teren, probabil, această ligă ar promova și mai mult fair play-ul”, a spus Andrei, de la Liverpool Team, după victoria obținută.

Iată interviul integral acordat de managerul „Cormoranilor”:

„A fost un meci greu, mă așteptam la meciul ăsta, dar se pare că am ținut pasul cu băieții. Mi se par una dintre cele mai bune echipe, ei și cu Berceni și cu Bizz Brasil. Mi se pare una din cele mai bune echipe, cred că se bate la titlu. (…) Într-adevăr, e comptetiția care te face să ți se ridice tensiunea un pic și, de aici, vin și un pic răutățile în timpul meciului, dar după aia cu toții ne-am dat mâna, ne-am felicitat și ne-am urat succes pe mai departe”, a declarat și Cristi, managerul lui Fair Play, la finalul partidei pierdute.

Iată întregul interviu acordat de managerul lui Fair Play:

Articole similare

Close