ArticoleLiga 2

Lamotești Lions este liderul Ligii a II-a Seria 2, după victoria muncită obținută cu Friends United

Lamotești Lions s-a instalat în fotoliul de lider al clasamentului Ligii a II-a Seria 2, în urma victoriei muncite reușite în fața celor de la Friends United.

Două reprize identice, ambele adjudecate cu 3-2, le-au adus băieților de la Lamotești Lions cele trei puncte puse în joc în meciul de pe terenul de la Dristor.

Nici nu au apucat să se așeze bine în teren cei de la Friends United, că Săndulescu Daniel a și deschis scorul pentru Lamotești, în primul minut.

Minutul 13 a venit cu două goluri, câte unul pentru fiecare echipă: Ion Radu a înscris pentru Friends, în timp ce Sfetcu Răzvan a punctat pentru Lamotești.

După un sfert de oră de joc, Adrian Dănăilă a dublat avantajul echipei sale, iar cu trei minute înainte de final Valentin Tănase i-a readus pe „Prieteni” la o lungime în spatele adversarilor.

Scenariul primei părți s-a repetat în repriza secundă, când Lamotești Lions a marcat tot în primul minut, prin Sfetcu Răzvan, care și-a completat hat-trick-ul în minutul 26 și a dus scorul la 5-2 pentru echipa sa.

Friends United a forțat pe final și s-a apropiat de adversari, grație „dublelor” izbutite de Valentin Tănase (min. 34) și Ion Radu (min. 36), dar Săndulescu Daniel a risipit orice emoție cu trei minute înainte de ultimul fluier, când a înscris din nou și a stabilit scorul final la 6-4 pentru Lamotești Lions.

Articole similare

Close