ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Play-out Liga I Est: George Mita o duce pe Diham Boys pe primul loc cu o prestație de senzație! Vezi rezultatele etapei a doua

Marți seara, pe terenurile de la Plazza, s-au jucat trei meciuri din cadrul etapei secunde a play-out-ului Ligii I Est.

Liderul FC Crângași United a primit replica celor de la Apărătorii Patriei, care se aflau în coada ierarhiei și aveau nevoie disperată de puncte pentru a ieși din zona retrogradabilă.

Amenințați serios de perspectiva retrogradării în eșalonul secund, băieții de la Apărătorii Patriei s-au motivat exemplar în fața celor de la FC Crângași United și au reușit surpriza, impunându-se cu 3-1 (2-1 la pauză), grație golurilor înscrise de Călin Ionuț și Stoian Adrian.

De partea cealaltă, Cosmin Sava a marcat golul de onoare al învinșilor.

De eșecul celor de la FC Crângași United a profitat Diham Boys, care, alături de ADSA-Restart Barou, au fost protagonistele unei partide nebune.

După 1-1 la pauză și 4-4 cu patru minute înainte de final, Diham Boys a marcat golul victoriei în minutul 37 și a obținut 3 puncte ce o propulsează în fruntea clasamentului play-out-ului Ligii I Est.

Cu o prestație incredibilă, George Mita a fost eroul băieților din Diham, marcând toate cele 5 goluri în poarta avocaților, pentru care au punctat Tudosie Ionel (2), George Gigiu și căpitanul Robert Bucur.

În duelul echipelor aflate în coada ierarhiei, FC Stejar s-a impus la scor de tenis, 6-4, în fața celor de la Capitals, care au condus la jumătatea disputei cu 3-2.

Cu câte o dublă, Aneci Adrian și Tudor Gabriel au fost principalele guri de tun ale învingătorilor, pentru care au mai punctat Lionte Vlad și Tutuianu Cătălin.

De partea cealaltă, reușitele învinșilor au fost semnate de Manda Liviu (2), Popescu Cristian și Cruceru Valentin.

Clasamentul play-out-ului Ligii I Est după disputarea a două etape poate fi consultat aici

Articole similare

Close