Articole

Meciurile de astazi, 23.11.2015, la Liga Prieteniei!

Avem 4 dueluri din Liga II Seria 1, dupa cum urmeaza:

20:00Road RunnersDiamond Star (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Road Runners ocupa locul 8 in acest moment, in vreme ce adversara ei din aceasta seara, echipa Diamond Star, ocupa locul 4, la 5 puncte de liderul Whiteland. Un meci dificil pentru Diamond Star impotriva unei formatii destul de incomode ale seriei 1.

20:50West BoysNew Boys (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – cele doua echipe sunt vecine de clasament in Liga II Seria 1 si anume, West Boys pe locul 11 iar New Boys pe locul 12 inainte de aceasta confruntare directa. Doar 3 puncte le desparte pe cele doua echipe de locul 7, deci cine castiga acest duel poate urca in clasament cateva locuri.

22:30AC MilitariF.C. Avantul (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – echipa de pe locul 5, AC Militari, intalneste lanterna rosie a acestei serii, echipa de pe locul 20, F.C. Avantul. AC Militari nu isi mai permite nici un pas gresit daca vrea sa mai aibe o sansa la promovarea in Liga I, cu o victorie astazi se apropie la 6 puncte de liderul Whiteland.

23:20F.C. ArabsOld Boys (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – F.C. Arabs ocupa locul 9 in acest moment in Liga II Seria 1, iar asta seara are meci cu echipa de pe locul 17, Old Boys. Echipa F.C. Arabs porneste usor favorita in acest meci dar orice se poate intampla, partida este deschisa oricarui rezultat.

In Cupa Ligii avem urmatorul duel:

19:00 F.C. GascaProgresul 1944 (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – acest meci este din Grupa H a Cupei Ligii si aliniaza la start echipa de pe primul loc al acestei grupe, Progresul 1944 si F.C. Gasca, echipa aflata la primul meci din Cupa in aceasta editie. Cu o victorie astazi Progresul isi poate asigura calificarea in fazele superioare ale competitiei, insa are un oponent serios in fatza, echipa de Liga I, F.C. Gasca.

 

Articole similare

Close