ArticoleLiga 2

Scorpionii au înțepat-o pe Phoenix și obțin prima victorie din acest sezon al Ligii a II-a Seria 1

Scorpionii n-au avut milă luni seară de FC Phoenix și au obținut astfel prima lor victorie din acest sezon al Ligii a II-a Seria 1, după ce în primele trei etape înregistraseră un eșec și două egaluri.

După o primă repriză perfectă, pe care și-au adjudecat-o cu 3-0, Scorpionii au izbutit să mențină ritmul și în partea secundă, în care adversarii lor au crescut vizibil nivelul jocului, și s-au impus în final cu 9-4.

Roua Florin, cu 4 goluri, și Moise Costinel, cu 3 reușite, au fost principalele guri de tun ale Scorpionilor în disputa cu FC Phoenix. Pe lângă cei doi, pentru învingătorii din acest duel au mai marcat Nicolae Marian și Mincu Adrian.

FC Pheonix a reușit „să renască” în partea secundă, în care a înscris de patru ori, după o primă repriză în care nu a reușit să străpungă defensiva adversă.

Catinici Constantin, cu o „dublă”, Peta Cosmin și Dan Frumosu au punctat pentru FC Phoenix, care rămâne fără victorie în acest sezon și, după patru meciuri jucate, este pe locul 10 al clasamentului, cu un singur punct.

De partea cealaltă, Scorpionii acumulează 5 puncte și urcă până pe poziția a șasea a ierarhiei.

Articole similare

Close