ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II-a Sud: Alb Negru a încurcat-o pe AVB în lupta pentru promovare la capătul unui meci de infarct

Liga a II-a Sud a programat miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, partida dintre echipa mixtă Alb Negru și AVB, formație aflată în plină luptă pentru locurile promovabile.

Prima repriză le-a aparținut celor de la AVB, care au intrat cu avantaj de două goluri la cabine, scor 5-3, grație reușitelor semnate de Mustafa Mihai, Zalba Cătălin (2) și Postolache (2), în vreme ce pentru Alb Negru au punctat în mitanul inaugural Adrian Smărăndoiu și Nicolae Octavian (2).

Repriza secundă a fost una nebună, în care echipa mixtă a reușit o revenire de senzație, pentru a se impune în final cu un dramatic 9-8.

Linga Cergan a fost eroina celor de la Alb Negru la reluare, când a marcat de 4 ori, în vreme ce Adrian Smărăndoiu și Nicolae Octavian au mai înscris câte o dată pentru învingători.

De partea cealaltă, reușitele semnate de Zalba și Postolache (2) în partea a doua le-au fost insuficiente celor de la AVB, care au trebuit să se recunoască învinși, pierzând astfel teren în lupta pentru promovare.

În urma acestui rezultat, Alb Negru acumulează 6 puncte și ocupă poziția a șaptea a clasamentului Ligii a II-a Sud, în vreme ce AVB rămâne cu 21 de puncte și se menține pe locul 4 al ierarhiei.

Articole similare

Close