Articole

BKO Team se impune fara probleme in duelul de Liga I cu Dream Team, scor 8-2!

Aseara, in Liga I, BKO Team a intalnit echipa Dream Team, pe terenul din Intrarea Vrabiei nr.22. BKO Team pornea favorita in aceasta disputa, echipa fiind clasata in prima jumatatea a clasamentului, in timp ce Dream Team se situa pe locul 13 inaintea inceperii partidei.

Popescu Alexandru deschide scorul pentru Dream Team, in minutul 4, insa avantajul acestora nu avea sa dureze decat pana in minutul 8, atunci cand Sarbu Mihai inscrie pentru BKO golul egalizator. In minutele 12 si 13, Serbanescu Iulian si Dinca Sorin, inscriu golurile de 3-1 in favoarea celor de la BKO Team. Ultimul gol al reprizei a fost cel al lui Sarbu Mihai, al doilea din acest meci pentru el, al 4 lea pentru BKO, reusita ce stabileste scorul pauzei, 4-1.

In repriza secunda BKO Team inscrie de tot atatea ori ca in prima repriza, 4 goluri, semnate Dinca Sorin, 3 dintre acestea, jucator ajuns la 4 reusite in acest meci, respectiv Neagu Ionut. Dream Team nu resueste decat un singur gol in actul secund, prin Dragos, acest gol fiind mult prea putin pentru o speranta in acest meci. Scor final BKO Team 8 Dream Team 2, intr-un meci fara probleme pentru echipa castigatoare.

Articole similare

Close