Articole

Remiza, 3-3 in duelul de Liga II Seria 1, intre Lokomotiva Giulesti si F.C. Colentina!

Lokomotiva Giulesti, locul 13 in Liga II Seria 1, a intalnit aseara pe terenul din intrarea vrabiei nr.22, echipa F.C. Colentina, vecina de clasament, pe locul 12. Cele doua echipe erau despartite doar de un punct, cu amendamentul ca baietii de la Lokomotiva Giulesti au doua meciuri mai putin fata de adversara ei. Se anunta un meci echilibrat intre cele doua echipe.

Dupa cum am preconizat, am avut un meci foarte echilibrat, intre doua echipe de valori apropiate. Daniel deschide scorul pentru Lokomotiva Giulesti in minutul 15, acesta avand sa fie si scorul pauzei, dupa o repriza cu faze ofensive la ambele porti, insa fara finalizari in gol, doar unul singur.

In repriza secunda echipele ies la joc decise sa castige acest duel, F.C. Colentina egaland in minutul 30 prin Nitu Mihai. In minutul 34, Ilie Angelo inscrie golul de 2-1 pentru baietii de la Lokomotiva Giulesti, dar in minutele 36 si 37, Lupea Valentin intoarce rezultatul in favoarea celor de la F.C. Colentina, prin cele doua goluri marcate de el. Dramatic, in minutul 40, baietii din Colentina se vad egalati in ultima faza de joc, prin reusita semnata Radu Gabriel. Un rezultat echitabil, intr-un meci in care fiecare echipa a castigat cate o repriza, cate un punct dupa acest duel pentru ei.

Articole similare

Close