Articole

Spectacol total și 14 goluri în Liga a III-a Seria 2, între FC Pet 18 și FC Tunari

FC Tunari a oferit un adevărat recital în meciul jucat joi seară, pe Arena din Agronomie, împotriva celor de la FC Pet 18, în Liga a III-a Seria 2. După o primă repriză furtunoasă, pe care a câștigat-o cu 5-0, FC Tunari s-a impus în final cu 10-4.

Tabela a suferit prima modificare în minutul 3, când Gheorghe Ștefan a deschis scorul pentru Tunari, iar Buricea Daniel l-a copiat la jumătatea primei reprize.

Asediul la poarta celor de la Pet 18 a continuat în partea a doua a reprizei, când Stan Marian (’13, ’19) și Mois Cătălin (’18), au stabilit scorul pauzei la 5-0 pentru FC Tunari.

Tot cei de la Tunari au marcat primii și în partea secundă, prin Ștefan Dan, în minutul 24, iar Pet 18 a avut o tresărire de orgoliu la mijlocul reprizei, când Pucheanu Eduard a redus din diferență cu „dubla” din minutele 28 și 29.

Finalul meciului a venit cu o ploaie de goluri. Mai întâi Mois Cătălin a dus scorul la 7-2 pentru Tunari, după care Nicolae Robert a făcut 8-2, cu cinci minute înainte de final.

Marcu Bogdan și Ilie Ionuț au înscris golurile trei și patru pentru FC Pet 18, dar același Mois Cătălin și Spiridon Cristian au închis reprezentația celor din Tunari în ultimele minute, pentru un 10-4 final extrem de spectaculos.

În urma acestui rezultat din etapa a opta, FC Tunari e pe locul 4 în Liga a III-a Seria 2, în timp ce Pet 18 ocupă poziția a șaptea.

Articole similare

Close