Articole

Liverpool Team, 6 victorii consecutive la Liga Prieteniei, in Liga II Seria 2, din tot atatea posibile, ultima ”victima” F.C. Nemo!

O alta intrebare era pusa ieri, daca Liverpool Team isi continua sirul de victorii din campionat si in meciul cu F.C. Nemo din Liga II Seria 2, disputat aseara pe terenul din baza Progresul. Raspunsul a fost un ”da” categoric din partea celor de la Liverpool Team, acestia castigand meciul de aseara fara probleme.

In prima repriza evolutia celor doua echipe a fost apropiata, F.C. Nemo rezistant destul de bine in fatza unei formatii bune a ligii secunde. O singura data a reusit Liverpool sa strapunga apararea adversa, marcand golul ce avea sa stabileasca si scorul pauzei, golul de 1-0 marcat de Robu Alin in minutul 4. In actul secund insa lucrurile au stat cu totul altfel, poate si o cadere de ordin fizic a celor de la F.C. Nemo, probabil si nervii si-au spus cuvantul si Liverpool a controlat fara probleme ostilitatile. In minutul 26, Robu Alin face dubla pentru ca in minutul 34 acelasi jucator sa realizeze hattrick-ul si sa isi duca echipa intr-un avantaj linistitor pe tabela, scor 3-0. Adam Adrian inchide tabela la 4-0 intr-un meci in care F.C. Nemo a avut doua cartonase rosii. Liverpool castiga cele 3 puncte puse in joc si ajunge la al 6 lea meci consecutiv cu victorii, nici un pas gresit pentru ei la Liga Prieteniei, locul 2 in prezent la doar un punct de liderul Metalplast si cu un meci mai putin disputat.

Articole similare

Close