Articole

Victorie categorică pentru Ambianța Steaua, care încă visează la promovare

Ambianța Steaua a învins-o luni seară, pe terenul de la Plazza, fără drept de apel pe LST Răcari și grație celor trei puncte obținute încă visează la promovarea în Liga I, un obiectiv care va fi însă extrem de greu de realizat, dat fiind că șase formații se bat pentru ultima treaptă a podiumului final al Ligii a II-a Seria 2.

După ce a condus-o cu 1-0 la pauză pe LST Răcari, Ambianța Steaua s-a dezlănțuit în partea secundă, când a marcat nu mai puțin de șapte goluri, fără să primească vreunul.

Singurul marcator al primei părți a fost Munteanu Gabriel, care a deschis scorul destul de târziu, după un sfert de oră de joc.

Nici prima jumătate a reprizei secunde nu anunța furtuna care avea să se abată pe final de meci asupra porții celor de la LST Răcari.

Gheorghe Adrian a făcut spectacol pentru Ambianța Steaua la reluare, înscriind de patru ori, în minutele 21, 35 și 39 (2).

Celelalte reușite ale învingătorilor au fost semnate de Traian Stanciu (min. 32), același Munteanu Gabriel (min. 34) și Pope Cristian (min. 38).

În urma acestui succes, Ambianța Steaua ocupă locul 7 în ierarhia Ligii a II-a Seria 2, cu 35 de puncte acumulate în 18 etape, în timp ce LST Răcari ocupă poziția a 11-a.

Articole similare

Close